Living Zen

De natuur heeft een positief effect op onze creativiteit en gemoedstoestand. Een goede reden om een natuurlijk beeld op te hangen aan jouw muur.

Ben je op zoek naar een uniek en mooi beeld voor aan je muur? Dat is precies wat wij bieden!

Limited Zen Edition

De ‘Limited Zen Edition’ is ontstaan door een uniek creatief proces. Om de exclusiviteit van deze print te waarborgen zullen er wereldwijd niet meer dan 50 per afbeelding verkocht worden. 

Geef er je eigen draai aan!

Het ophangsysteem krijg je meegeleverd. Je kan dus helemaal zelf bepalen hoe je jouw beeld aan de wand wil hangen.

Ons proces

Voor onze Limited Edition producten werken we met materiaal uit de natuur. Deze worden in acrylverf gedoopt en afgedrukt op een gelplaat. Vervolgens gaat dit op een glasplaat en wordt met een bijzondere licht techniek gefotografeerd.

Na het afdrukken is het in feite een monoprint geworden. Door deze foto op natuurlijk materiaal te printen krijgt het haar oorspronkelijke natuurlijke karakter weer terug. De foto kan dus wel meerdere keren afgedrukt worden, maar het unieke beeld kan nooit nagemaakt worden. Alle prints in beperkte oplage zijn ondertekend en genummerd door de kunstenaar.

 

Welke kleur zoek jij?

Over Living Zen

 

In het doolhof van formaten en materialen hebben wij zorgvuldig een collectie samengesteld op 100% milieuvriendelijk en duurzaam materiaal. Wij hebben voor jou nagedacht over welk materiaal en formaat het beste past bij jouw afbeelding naar keuze. Daarmee ontnemen we je de keuze stress en zo weet je zeker dat jouw muur een lust voor het oog wordt. Ook garanderen we dat het product duurzaam is, zo dragen we bij aan een groene toekomst.

Wil je graag advies of toch een ander formaat neem dan gerust contact met ons op dan kunnen we samen de mogelijkheden bekijken. We helpen je graag om helemaal zen te worden. ‘Living Zen’

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang 5% korting!


Geen zorgen, we zullen niet spammen.